Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Нигер

Имоти за продажба в Нигер
Нигер е държава без излаз на море в Западна Африка. Граничи на север с Алжир и Либия, на изток с Чад, на юг с Нигерия и Бенин и на запад с Буркина Фасо и Мали. Столицата е Ниамей.

Както във всички африкански държави, не е лесно да се намерят големи възможности на пазара на недвижими имоти, но Нигер, благодарение на експоненциалния си ръст на населението и политиките на правителството за развитие, преживява специална и привилегирована ситуация.


Повече от 1.3 милиона души живеят, работят и играят в столицата Ниамей, което я прави истинското човешко сърце на Нигер.
Нигер има ниска човешка плътност, поради което предлагането на градски и недвижими имоти обещава много възможности за инвеститорите, които се интересуват от закупуване на имот за продажба в Нигер.

Правителството има за цел да привлече колкото се може повече инвеститори, за да инвестира в пазара на недвижими имоти в страната и е отстъпила място на ремонти в градски центрове като Ниала Ниамей, Зиндер Сабуа, Дифа Шава и Тауа Сокола.
Що се отнася до имоти за продажба в Нигер, това е страна със значителен потенциал, подпомогната от растежа в секторите на минното дело, петрола, селското стопанство, енергетиката и инфраструктурата.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 38945

За продажба Склад, Нигер, Niamey, Niamey, Niamey Industial Zone

3,618,799.32BGN
За продажба
Склад

24000 m²
Паркиране на сгради и камиони 12 400m²
Cod. 27313

За продажба Вила, Нигер, Niamey, Niamey, Niamey

Reserved negotiation
За продажба
Вила

250 m²
вила за продажба
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB